A

Annamaria Horváth, fetita roma care a castigat alergand in balerini

Ce sanse le dam copiilor din medii defavorizate? Annamaria Horváth, o fetita roma dintr-o familie saraca a devenit cunoscuta in 2018, atunci cand a castigat o cursa de alergat din Slovacia, in singurele ei perechi de incaltari, adica, o pereche de balerini.

Si a facut acest lucru impotriva unor fete mai mari si echipate corespunzator, cu haine de sport.

Annamaria a continuat sa castige medalii, iar de data aceasta in echipament sportiv, datorita oamenilor care au ajutat-o ulterior. Recent a obtinut aur (800m) si argint (300m) la Junior Championship – East Slovakian Athletic Union, la categoria ei de varsta.


Fotografia in care Annamaria a castigat prima ei cursa incaltata intr-o pereche de balerini a devenit un simbol al copiilor saraci care au atat de putine sanse si posibilitati de a-si dezvolta talentele. (Info via publicatia slovaca dennikn.sk)

Romea.cz spune ca povestea Anneimaria, “care mai are sase frati si care ia note bune la scoala, a starnit si o dezbatere in mass-media, despre faptul ca multi copii care provin din medii defavorizate si cresc in saracie, nu au sansa de a se dezvolta”.

Citind despre povestile multor sportivi, am inteles ca pentru multi copii, sportul este si a fost, modalitatea de a scapa, literalmente din conditii dure. Este si povestea multor atleti africani ➡️➡️ http://bit.ly/2BIskR3

Foto homepage: farmama/ Pixabay 

CategoriesSenza categoria
  1. Pingback:MUHAMMAD ALI, SPORTIVUL ACTIVIST: 10 citate puternice si MOSTENIREA REVOLUTIONARA – I LOVE SPORT

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *