&

‘Ce tine focul aprins?’ cu Diana Gal, duatlonista

Diana Gal este duatlonista, matematiciana, chiar si mamica, personal trainer certificat si are si o afacere proprie de productie de haine din materiale naturale la Davex Wool. M-am bucurat foarte tare fiindca a acceptat sa fie printre primele persoane care a raspuns invitatiei de a completa Oracolul meu: Ce tine focul aprins?/What Keeps The Fire Burning?

Prin intermediul acestui Oracol care functioneaza precum un interviu, promovam oamenii pasionati de sport, cat si proiectele sau activitatile lor conexe, pe I Love SPORT.Winners.

Este vorba de focul nostru interior, cel care ne face sa ne urmam pasiunile in ciuda oricaror impedimente de viata. Ce ne face sa cream in continuare, sa rezistam sa zambim, sa fim rezilienti? Oamenii sportului si dansului sunt o sursa de inspiratie si determinare pe care vreau sa o fac cat mai vizibila, ca resursa pentru fiecare din noi.

#DreamDareWin este hashtag-ul pe care il folosesc in relatia mea cu sportul. Cred ca e important sa ai un vis, sa indraznesti sa il urmaresti. Un castig tot vine, intr-o forma sau alta. 🙂

Dupa ce a inceput cariera de duatlonista cu o bicicleta de oras, Diana Gal a ajuns sa castige de 3 ori aur balcanic, pozitionari frutase (4,6,8) la campionate europene masters si locul 19 open cu elite, respectiv 4 masters la un campionat mondial in 2019.

1. Ce sport/ sporturi practici? (dansuri, alte tipuri de miscare)

– Duatlon

2. Daca ai o profesie sau afacere care are legatura cu sportul/dansul/miscarea, care este aceasta?

Nu, chiar am un job de birou in telecomunicatii 🙂 Am insa si o diploma de personal trainer, insa cunostintele le folosesc doar pentru antrenamentele mele momentan.

3. De ce ai aceasta pasiune? Ce tine focul aprins?

Pentru ca am simtit mereu nevoia de miscare, ca ma ajuta sa ma organizez, ca mare parte din viata mea graviteaza in jurul concursurilor si antrenamentelor, ca imi place sentimentul pe care il am cand fac sport.

4. Ce sport/sporturi iti place sa urmaresti la TV sau in tribune?

Ciclism, atletism de pista, handbal, gimnastica, patinaj.

5. Cine este sportivul sau sportiva ta favorit/a? De ce? (Pot fi mai multe nume daca sunt mai multe persoane pe care le admiri).

Emma Pooley, pentru rezultatele din ciclism si duatlon distanta lunga.

6. Cea mai frumoasă amintire din viața ta care are legătură cu sportul ar fi……

Cand am trecut linia de finish la Campionatul Mondial de Duatlon Distanta lunga 2019, la Zofingen, si am vazut numarul 19 scris pe poarta. Initial am crezut ca e o eroare, abia dupa vreo jumatate de ora am constientizat ca devenisem sportiv de top20 mondial in sportul meu :))

7. O mantră care te ajuta in practica/ munca sau antrenamentele tale ar fi…

#DreamDareWin este hashtag-ul pe care il folosesc in relatia mea cu sportul. Cred ca e important sa ai un vis, sa indraznesti sa il urmaresti. Un castig tot vine, intr-o forma sau alta 🙂

8. Cateva cuvinte despre proiectul tau/ profesia ta in lumea sportului (sau alt proiect pe care vrei sa il promovezi):

As promova mai mult ideea de duatlon, din pacate sunt putine concursuri de duatlon in Romania. Nu e nevoie de cine stie ce bicicleta. Ca amator, eu am inceput cu una de oras. 🙂

* Daca vreti sa urmariti activitatea Dianei Gal, o gasiti pe Facebook:  https://www.facebook.com/diana.r.gal

**** Scrie-mi pe adresa julia@ilovesportwinners.com, daca vrei sa inspiri si tu, la randul tau, alti oameni, prin intermediul pasiunilor tale si vei primi Oracolul! 

CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *