C

Cum să slăbești având grijă și de sufletul tău

Comunicat de presă

Cum de multe ori o problemă apărută la nivelul pielii este un efect al unei afecțiuni medicale, în centrele de înfrumusețare marca Atelierul de Slăbit clienții pot trata simultan ambele probleme, atunci când este cazul, aflăm prin intermediul unui comunicat de presă din partea Atelierul de Slăbit.

”Există o nevoie tot mai crescută a femeilor și bărbaților deopotrivă să se simtă bine în pielea lor, să aibă un aspect plăcut nu numai în fața celorlalți, cât și acasă, în fața oglinzii. Oamenii își doresc să obțină un corp sănătos cu aspect frumos, sunt preocupați să acorde mai multă atenție și timp îngrijirii personale. Și pentru că ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane, am deschis mai multe centre în capitală. Astfel, Atelierul de Slăbit are în prezent cea mai mare rețea de centre de frumusețe din București. Și, cu siguranță nu ne vom opri aici, pentru că avem în plan să ne extindem și la nivel național, în
cele mai importante orașe din România”, spune Carmen Todică, antreprenoarea care a înființat Atelierul de Slăbit.

Frumusețea care durează înseamnă în primul rând un corp sănătos, iar bazându-se pe această idee, centrele de înfrumusețare marca Atelierul de Slăbit dezvoltă în continuare linia de servicii care pune accent pe identificarea cauzei afecțiunilor care se reflectă la nivelul pielii, sub orice de formă de manifestare a acestora. Toți cei care împărtășesc dorința de a-și păstra frumusețea și sănătatea sunt așteptați de către terapeuții Atelierelor de Slăbit cu peste 16 tratamente corporale și estetice, precum și combinații personalizate ale acestora pentru a oferi rezultate rapide, durabile, dar și multe zâmbete, optimism și încredere de sine.

Multidisciplinaritate și abordare integrativă marca Atelierul de Slăbit & Clinica AS

Cum de multe ori o problemă apărută la nivelul pielii este un efect al unei afecțiuni medicale, în centrele de înfrumusețare marca Atelierul de Slăbit clienții pot trata simultan ambele probleme, atunci când este cazul. Astfel, pornind de la îmbunătățirea aspectului fizic, vor fi îndrumați și către echipa multidisciplinară de medici din Clinica AS pentru a identifica sursa problemei care se reflectă la exteriorul corpului. La Atelierul de Slăbit este disponibilă o gamă complexă de proceduri corporale și estetice sub îndrumarea specialiștilor pregătiți în îngrijire generală de sănătate și având competențe medicale, iar în acest fel rezultatul este vizibil la exterior, dar cu rădăcini într-un un corp și organism sănătos.

Pornind de la ideea ”Frumusețea izvorăște din interior!” în toate cele trei centre Atelierul de Slăbit: Tineretului, Dorobanți și din cadrul AFI Cotroceni, cei interesați de îngrijirea pielii și menținerea unei siluete armonioase pot alege dintr-o suită de tratamente variate pentru corp sau ten. Printre cele mai căutate tratamente corporale din cadrul Atelierului de Slăbit se remarcă cele pentru tonifierea pielii, tratarea celulitei și a laxității pielii sau eliminarea țesutului adipos. În ceea ce privește procedurile destinate tenului, cele mai frecvente programări se înregistrează pentru tratamente de hidratare intensă și de curățare în profunzime a pielii. În plus, în toate centrele Atelierul de Slăbit se poate efectua epilarea definitivă cu laser, pentru o piele netedă, fără iritații, timp îndelungat.

Promoții din ”Dragoste pentru frumusețe”

Urmează o perioadă cu zile speciale: Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, cu ocazia cărora Atelierul de Slăbit a pregătit oferte și pachete pentru o serie de proceduri și tratamente pentru întinerirea, curățarea și hidratarea în profunzime a pielii, reducerea țesutului adipos în exces și a firelor de păr nedorite de pe corp. Pachetele speciale au fost alcătuite având în centru conceptul de ”Dragoste pentru frumusețe”. Astfel, specialiștii tuturor centrelor Atelierul de Slăbit îi așteaptă pe toți cei care vor să se destindă într-un spațiu intim, elegant, amenajat pentru a oferi o experiență premium celor care aleg să-și acorde un timp numai al lor și să se desprindă din ritmul alert cotidian măcar pentru câteva ore cu prilejul acestor zile festive.

Foto: Andrea Piacquadio/ Pexels
CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *