E

Etapa UCI MTB in Romania: CARPATHIAN MTB EPIC EDITIA A III-A

CARPATHIAN MTB EPIC by MPG, una dintre cele mai spectaculoase curse multi-etapa de mountain bike din Europa, deschide inscrierile pentru editia din august 2019. Competitia care a pus Romania pe harta celor mai importante evenimente de acest tip se afla deja la cea de-a treia editie.

Evenimentul reuneste ciclisti de top, dar si jurnalisti de specialitate din toata lumea, care il descriu drept un eveniment premium, de nivelul celor mai renumite evenimente de pe mapamond, cu traditie indelungata.

Este cu siguranta o cursa care te va face mult mai puternic. – Frans Claes, ciclist belgian

Trasee noi si o experienta MTB autentica, intr-un peisaj superb, acestea sunt cateva dintre motivele pentru care ciclisti din toata lumea au ales sa se alinieze la start. CARPATHIAN MTB EPIC by MPG va avea loc intre 1-4 august 2019 la Cheile Gradistei. Inscrierile sunt DESCHISE pe carpathianmtb.ro/ro pentru toti ciclistii pasionati, profesionisti si amatori, la preturi speciale.

  • Evenimentul este inscris in calendarul Federatiei Romane de Ciclism si al Uniunii Cicliste Internationale (UCI) la categoria S2, oferind sportivilor de performanta accesul la 80 de puncte UCI, relevante pentru eligibilitatea participantilor la Olimpiada din 2020.

Evenimentul se adreseaza ciclistilor profesionisti aflati in topurile mondiale, dar si amatorilor din Romania si alte peste 20 tari. La editia din 2018 au luat startul atat sportivi romani cu sanse de participare la Olimpiada Tokio 2020, precum Lucian Logigan, Arpad Kelemen si Ede Molnar, cat si ciclisti aflati in topul mondial precum elvetianca Ariane Lüthi, de 5 ori castigatoare la ABSA Cape Epic, belgianul Frans Claes, castigator al UCI Marathon Series, estonianul Peeter Pruus, campion national si suedezul Gustav Larsson, campion olimpic.

CARPATHIAN MTB EPIC by MPG inseamna 4 zile de mountain biking pur, cu peste 173 kilometri de pedalat si 8.050 metri diferenta de nivel, in mijlocul ultimei regiuni salbatice din Europa. Participarea este completata de experienta all-inclusive, care acopera totul, de la cazare in Race Village, la complexul de nivel Olimpic Cheile Gradistei Fundata, optiuni diverse de masa si servicii complete, menite sa ofere o experienta deosebita tuturor ciclistilor intrati in cursa.

Video Carpathian MTB Epic 2018: 

Participantii amatori care nu sunt inca pregatiti pentru a face fata provocarii de 4 zile au la dispozitie optiunea 1-day Challenge, cursa organizata pe data de 4 august, pe un traseu mai scurt, cu o lungime de 43 kilometri si 1.800 metri diferenta de nivel.

Inca de la prima editie, evenimentul CARPATHIAN MTB EPIC by MPG a fost rapid etichetat ca unul dintre cele mai spectaculoase concursuri din regiune, prin frumusetea deosebita a zonei, pachetul complet de servicii, promovarea exceptionala si calitatea organizarii. Sportivi din peste 20 de tari se alatura in fiecare an pentru o experienta ce presupune depasirea limitelor, intarirea caracterului, crearea de legaturi de prietenie cu alti rideri pasionati si trairea unei aventuri pe trasee EPICE, etichetate de participanti ca fiind in acelasi timp uluitoare si dramatice.

Este o experienta uluitoare si sper sa mai revin aici. – Ariane Lüthi, castigatoare feminin 2018

Inscrierile in eveniment se fac exclusiv online, pe carpathianmtb.ro/ro, pagina fiind disponibila atat in limba romana, cat si in engleza. Taxe speciale sunt disponibile pentru participantii cu resedinta in Romania, prin intermediul Programului de dezvoltare regionala a sportului de masa, dar si pentru cluburile de ciclism afiliate Federatiilor Nationale si pentru grupurile mari de rideri.

Rezerva-ti locul si pregateste-te de o experienta unica la CARPATHIAN MTB EPIC 2019 by MPG!

Foto main: Peter Pruus

 

CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *