P

Paolina Russo, crescuta pe terenul de sport, acum reinventeaza ATITUDINEA COOL!

Paolina Russo a cucerit lumea modei prin stilul fresh pe care il propune si modul cum foloseste materiale ale sub-culturilor pop si sport, pentru a scrie un design vestimentar statement.

M-am indragostit de body-urile ei psihedelice, de culorile si materialele indraznete pe care le foloseste, de modul cum a ascuns acolo, in munca ei, amintirile adolescentei, dar si vibratia evolutiei si a maturizarii. Aceste talente au dus-o atat de departe: Paolina este proaspata absolventa a scolii de design Central Saint Martins si castigatoare a prestigiosului L’Oreal Professionnel Young Talent Award, in 2018. Mentorul ei a fost John Galiano, in timpul internshipului efectuat la casa de moda Maison Margiela.

Paolina Russo este o revelatie in lumea modei si o descoperire deosebita si pentru noi. Ne place moda, mai ales atunci cand este inspirata de cultura sportului. Moda sport poarta cu sine un spirit mereu tanar, asertivitate si culoare. Vorbeste despre cultura suburbiilor si despre dorinta de libertate si poate de aceea, ofera un teren de expresie atat de fertil pentru creativi asemenea Paolinei Russo.

Tanara creatoare de moda a crescut in Toronto, Canada, iar perceptia ei asupra designului vestimentar a fost mult influentata de modul cool si nonsalant de a se imbraca, al tinerilor din cartierul ei. De asemenea, ea mai vorbeste si despre influenta pe care muzica si stilul vestimentar al trupei No Doubt, l-au avut asupra copilariei si adolescentei ei. Asa incat, Tot ceea ce creeaza Paolina vibreaza atitudine si aminteste de cultura urbana a tinerilor crescuti pe terenurile de sport si fredonand muzica trendy:

„Sunt multe motive sport si referinte de-alungul colectiei mele (n.r. se refera la colectia ei de debut), care reprezinta practic, ceea ce am visat eu ca moda sa fie atunci cand voi fi mare.”, spune Paolina Russo.

PAOLINA RUSSO / Graduate Collection Video from Aidan Zamiri on Vimeo.

  • Recent, Paolina a colaborat si cu Adidas in cadrul proiectului MakerLab, sustinut de catre David Beckham, care nu este doar un fotbalist, ci si un avid iubitor al modei.

Din materiale colorate specifice sportului, Paolina a creat armuri si casti ce trimit cu gandul la costumul hokeistilor sau al jucatorilor de fotbal american.

In interviurile pe care le acorda revistelor young culture ca I-D, Paolina Russo a vorbit despre inspiratia pe care si-a luat-o din cultura pop.Foloseste body-uri din textile hipnotice, simboluri si elemente din fitness, dar duce totul la un alt nivel de imaginatie, iar modelele ei ne arata ca am outea saa fim personaje de videoclipuri muzicale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paolina Russo (@paolina_russo) on

Foto main: Ty Flynn/ Pexels

CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *