M

MISCARE si DANS pentru parinti si copii! CLASA organizata de PETEC

Prietenele mele de la Asociatia Petec care, pe langa proiectele de arta conteporana, au o experienta vasta in dans contemporan, studiul si intelegerea miscarii si contact improvisation, se concentreaza in ultima vreme pe ideea de a promova miscarea si dansul in lumea parintilor.

Dansul si miscarea devin o modlitate de a petrece timp de calitate cu cei mici si de a crea astfel conexiune intre copii si parinti.

Clasa de miscare si dans pentru parinti si copii este facilitata de Alexandra Balasoiu si Oana Baluta. Urmatoarea intalnire este programata pentru data de 16 februarie, 11:00-12:00.

Copiii devin curiosi atunci cand adultii sunt interesati si implicati in ceea ce fac. Va propunem sa ne miscam si sa dansam incluzandu-i pe cei mici in procesul nostru de invatare.

Vom dansa in cerc, apoi pe linii, apoi raspanditi prin sala. Vom sari, ne vom rula pe podea, ne vom intinde, vom respira impreuna si vom invata sa ne pastram calmul in mijlocul furtunii.

La clasa sunt invitati parinti, bunici si alti adulti care au in grija copii, nepoti, prieteni mici. Recomandam intalnirile copiilor de la 0 pana la 5 sau 6 ani. Daca sunt mai maricei si vor sa vina sunt bineveniti.” spun organizatoarele.

Mai multe detalii pe anuntul oficial: https://petec.ro/event/clasa-de-miscare-si-dans-parinti-si-copi/

Inregistrari la: contactbucharestfest@gmail.com

Plata unui curs este de 50 RON

Locatie: Studio M Balet, Bucuresti

Informatii privind urmatorele clase pe siteul Petec.ro si Facebook/Petec

*Evenimentul este organizaat de PETEC in colaborare cu Indie Box.

Foto homepage: Pexels.com/Katie E

CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *