J

Juventus cauta copii cu talent in Romania

Cei 180 de copii care vor avea acces la tabara de fotbal (Bucuresti, 15-27 iulie) vor fi pregatiti de antrenori de la Juventus Torino.

Dupa ce au admirat la televizor vedetele campioanei Italiei, Juventus Torino, tinerii fotbalisti din Romania au acum sansa sacalce pe urmele lui Buffon, Dybala, Higuain, Mandžukić sau legendarilor Alessandro del Piero, Michel Platini, Dino Zoff, Zinedine Zidane. Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio, aduce in Romania celebra tabarade fotbal Juventus Torino, unde copiii si adolescentii vor fi antrenati pentru performantain spiritul celei mai bune echipe de fotbal din Italia.

Juventus Torino Training Camp le oferatinerilor fotbalisti cu varste intre 7 si 16 ani sansa unei experiente unice: aceea de a petrece o saptamanain echipamentul legendarei echipe italiene si de a afla din secretele celebrei scoli de fotbal.

„Pentru mine este o onoare sapot aduce in Romania acest model de antrenament care a pregatit nume legendare ale fotbalului si a facut performantala nivel mondial. Clubul Juventus Torino inseamnafoarte multe lucruri pe care eu le iubesc, mai ales dupace am lucrat zece ani cu legendarul Roberto Baggio. Am doi baieti de 8 si 10 ani care abia asteaptaacest program de antrenament”, a declarat Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio.

Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, iar unele dintre ele vor fi deschise publicului. Echipa de antrenori italieni este condusade  directorul tehnic al scolii de Fotbal Sisport Juventus Torino, Eugenio Astorino. Alaturi de antrenorii italieni, vor participa la programul de pregatire, pentru suport, si antrenori din Romania.

Juventus Torino Training Camp va avea loc, in douaserii, la Baza SportivaRegal Sport-Coresi din Bucuresti in perioada 15-27 iulie 2018.

Clubul de Fotbal Juventus Torino a fost infiintat in 1897 si are in palmares 36 de titluri de campioană, 13 Cupe si sapte Supercupe ale Italiei. Echipa supranumita„Regina Italiei” mai are in palmares 11 trofee internationale, dintre care douatitluri de Liga Campionilor, o dataCupaa Cupelor, trei Cupe UEFA, douaSupercupe ale Europei, o CupaIntertoto si si douaCupe Intercontinentale.

Unele dintre cele mai titrate nume care au jucat la Juventus Torino sunt: Alessandro del Piero, Gianluigi Buffon, Roberto Baggio, Roberto Bettega, David Trezeguet, Dino Zoff, Omar Sívori, Michael Platini, Zinedine Zidane, Gonzalo Higuain. Printre vedetele care au imbracat tricoul echipei Juventus se aflasi romanul Adrian Mutu.

Detalii pe www.juventus.com/campromania

Facebook: https://www.facebook.com/Juventus-Torino-Training-Camp-Rom%C3%A2nia-288271438379844/

Instagram: https://www.instagram.com/juventustorinotrainingcampro/

 

 

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *