O

Oracol – Adrian Munteanu: “Adevarata putere nu ti-o poate lua nimeni!”

“Majoritatea oamenilor nu traiesc satisfactia obiectivelor implinite in viata pentru ca traiesc cu impresia ca le lipseste puterea. Prin Mindgrasp, caut sa le ofer o alta perspectiva fata de cea clasica a puterii drept dominare si constrangere. Din punctul meu de vedere si ce am constatat ca functioneaza practic, adevarata putere pe care nu ti-o poate lua nimeni, e mereu la purtator, consta in 1) capacitatea de a remarca ce altceva e posibil intr-o situatie aparent fara iesire si 2) cum sa-ti accesezi si cladesti energie in corp astfel incat sa tot faci si sa te tot tii de ceea ce te captiveaza.” – Adrian Munteanu, mindhacker la Mindgrasp.

Aici ma intalnesc in perspective cu Adrian, un om pe care il admir pentru ceea ce face la Mindgrasp. Prin proiectul sau de coaching NLP, ne arata ca putem intra in controlul mentalitatilor noastre limitative. Ne arata ca putem sa traim mai frumos, prin simplul fapt de a alege. Colaboram si pe I Love SPORT.Winners fiindca vrem sa inspiram constientizarea aceasta, ca evoluam in plan personal si in viata atunci cand nu ne lucram doar corpul, ci si mintea.

Este un om care isi urmeaza chemarea, iubeste foarte tare munca sa si de aceea, am vrut neaparat sa il prezint ca parte a proiectului Ce tine focul aprins?/ What Keeps The Fire Burning?

Ati ghicit, e vorba despre focul nostru interior, cel care ne face sa perseveram, sa nu ne dam batuti, sa mergem mai departe, indiferent de circumstante.

Ei bine, Adrian Munteanu este cel care ne poate invata sa ne descoperim fiecare din noi acest foc si cum sa avem grija de el, dezvelind arhetipul lui Prometeu, ce il avem ascuns in suflete.

Nu degeaba Adrian ii adora in lumea sportului pe Michael Phelps si Adam Ondra, doi spotivi care nu au luat nicio clipa din viata lor in serios, limitarile impuse din jur.

1. Ce sport/ sporturi practici?

Inot, High Intensity Training (HIT)

2. Daca ai o profesie sau afacere care are legatura cu sportul/dansul/miscarea sau una care iti aduce fericire, care este aceasta?

Mindgrasp – nu are legatura imediata cu sportul, dar antrenez tiparele de gandire, simtire si comportament ale celor cu care lucrez astfel incat sa se conecteze mai bine la corp si sa exceleze in ce domeniu isi propun.

3. De ce ai aceasta pasiune? Ce tine focul aprins?

Miezul motivatiei mele este sa le facilitez oamenilor conexiunea cu sursa lor launtrica de putere, precum si cu cei din jur care ii pot sustine sa-si indeplineasca obiective captivante si inovatoare.

4. Ce sport/sporturi iti place sa urmaresti la TV sau in tribune?

Fotbal, Handbal, inot, Tenis, Bouldering si Escalada.

5. Cine este sportivul sau sportiva ta favorit/a? De ce?

Michael Phelps – pentru cum a tot “luat la misto” ceea ce se considerau a fi limitele ferme ale performantei corpului uman la inot.

Adam Ondra – pentru talentul fabulos la catarat si cum literalmente atinge noi si noi culmi.

Adam Ondra, foto Wikipedia

6. Cea mai frumoasa amintire din viata ta care are legatura cu sportul ar fi…

Cand am invatat sa merg pe bicicleta – momentul acela magic cand, intr-o fractiune de secunda, am trecut de la a ma clatina pe doua roti la siguranta de a pedala tot inainte cu incredere.

7. O mantra care te ajuta in practica/ munca sau antrenamentele tale ar fi…

Trebuie sa se poata!

8. Cateva cuvinte despre proiectul tau/ profesia ta in lumea sportului:

Majoritatea oamenilor nu traiesc satisfactia obiectivelor implinite in viata pentru ca traiesc cu impresia ca le lipseste puterea. Prin Mindgrasp, caut sa le ofer o alta perspectiva fata de cea clasica a puterii drept dominare si constrangere. Din punctul meu de vedere si ce am constatat ca functioneaza practic, adevarata putere pe care nu ti-o poate lua nimeni, e mereu la purtator, consta in 1) capacitatea de a remarca ce altceva e posibil intr-o situatie aparent fara iesire si 2) cum sa-ti accesezi si cladesti energie in corp astfel incat sa tot faci si sa te tot tii de ceea ce te captiveaza.

***Pentru mai multa inspiratie,  il puteti urmari pe Adrian Munteanu de la Mindgrasp, pe conturile sale de social media:

Facebook: pagina Mindgrasp
Linkedin: Adrian Munteanu și Mindgrasp
Instagram: @mindha_king și @mind_grasp

Cititi si acest interviu pentru a face cunostinta cu Adrian Munteanu, cu proiectul sau – Mindgrasp:  Cum sa iti intelegi SUBCONSTIENTUL: interviu cu Adrian Munteanu, coach NLP

**** Scrie-mi pe adresa julia@ilovesportwinners.com, daca vrei sa inspiri si tu, la randul tau, alti oameni, prin intermediul pasiunilor tale si vei primi Oracolul! 

CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *