O

Oracol cu Roxana Butnaru: Antrenoarea care iti zice ca poti!

Se spune ca rezultatul muncii unui om vorbeste de la sine despre acesta. Chiar asa, prin intermediul muncii sale facuta cu toata pasiunea si “din inima”, am cunoscut-o eu pe aceasta antrenoare dedicata: Roxana Butnaru, sau mai simplu, Oxana. Este antrenoare de aerobic la Next Door Fitness, Maxim Gym si Be Fit Club si sunt incantata ca mi-a fost introdusa de catre una dintre elevele ei dragi:

Aveam nevoie de un antrenor care sa imi zica ca pot.

E singura antrenoare care m-a motivat si m-a sustinut din inima. Se vede ca iubeste ceea ce face si e dedicata. Pe mine m-a ajutat pentru ca eu renuntasem la miscare multi ani si aveam nevoie de un antrenor din asta care sa traga de mine, sa ma impinga la mai mult, sa imi zica ca pot. Gandeste-te ca eu lucrez de acasa de 7 ani.

Acum ma simt minunat – efectiv nu mai pot trai fara sport. Dar repet, conteaza super mult antrenorul. “, imi povesteste cu entuziasm Aliyah.

De aceea am vrut neaparat sa o prezint pe Roxana si munca ei, pe I Love SPORT.Winners – spatiul oamenilor care ne inspira si care ne invata cum sa ne descoperim forta interioara si vointa de a trai cu placere! Stiti ce o incanta pe Roxana cel mai tare? Sa va vada fericite/ti! 🙂

“Atunci cand un client vine la mine si imi zice – <<datorita tie mi-am depasit limitele, am reusit sa slabesc si sa am un stil de viata sanatos>>”, spune Roxana Butnaru.

Sportul imi curge prin vene.

“Sportul m-a ajutat sa ma descopar, sa stiu cine sunt si ce pot, m-a invatat sa fiu corecta si incontinuu a cerut mai mult si mai bine de la mine. M-a invatat ca doar educandu-te poti trai un stil de viata prin care trupul si spiritul tau sa fie implinite si linistite.” 💛💙

Citeste mai departe tot Oracolul Roxanei Butnaru:

1. Ce sport/ sporturi practici?

Aerobic.

2. Daca ai o profesie sau afacere care are legatura cu sportul/dansul/miscarea sau una care iti aduce fericire, care este aceasta?

(N.r. Sunt) Instructor de aerobic la Next Doors Fitness, Maxim Gym si Be Fit Club.

3. De ce ai aceasta pasiune? Ce tine focul aprins?

De mica mi-a placut sportul. Sunt un om extrem de pasionat si de fericit cu ceea ce face, sportul pur si simplu imi curge prin vene.

4. Ce sport/sporturi iti place sa urmaresti la TV sau in tribune?

Inot si Tenis.

5. Cine este sportivul sau sportiva ta favorit/a? De ce?

Michelle Lewis, Alexia Clark si Anca Bucur.

6. Cea mai frumoasa amintire din viata ta care are legatura cu sportul ar fi…

…atunci cand un client vine la mine si imi zice: “Datorita tie mi-am depasit limitele, am reusit sa slabesc si sa am un stil de viata sanatos”.

7. O mantra care te ajuta in practica/ munca sau antrenamentele tale ar fi…

Am incredere in mine si stiu ca pot realiza tot ceea ce visez!

8. Cateva cuvinte despre proiectul tau/ profesia ta in lumea sportului:

Sportul m-a ajutat sa ma descopar, sa stiu cine sunt si ce pot, m-a invatat sa fiu corecta si incontinuu a cerut mai mult si mai bine de la mine. M-a invatat ca doar educandu-te poti trai un stil de viata prin care trupul si spiritul tau sa fie implinite si linistite.

***O puteti urmari sau contacta pe Oxana pe pagina ei de Facebook: www.facebook.com/Oxana Oxana

**** Scrie-mi pe adresa julia@ilovesportwinners.com, daca vrei sa inspiri si tu, la randul tau, alti oameni, prin intermediul pasiunilor tale si vei primi Oracolul!

CategoriesSenza categoria
  1. Draghici Ioanica says:

    O cunosc pe Roxana, am lucrat cu ea. Ea instructor, eu veterana de vârstă și greutate. Și de fiecare data făceam mai mult și mai bine datorita ei. Este o instructoare extraordinar de buna, de dedicata, de sufletista! O ador!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *