R

Robbie for Gold! Inotatorul Robert Glinta ne reprezinta la OLIMPIADA!

Romanul Robert Glinta concureaza anul viitor la proba de inot 100 de metri spate la jocurile Olimpice de la Tokio, fiind primul intotator roman calificat la aceasta competitie. Totodata, el a fost si singurul inotator roman calificat in finalele Jocurilor Olimpice de vara din 2016, care au avut loc la Rio de Janeiro, unde a obtinut locul 8 la proba de 100 m spate, cu un timp de 53 de secunde si 50 de sutimi si 53 de secunde si 34 de sutimi in semifinala.

Robert Glinta inoata pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020

La doar 22 de ani, Robert are deja un palmares bogat dupa ce a doborat recordul mondial la juniori si recordul national la seniori pe aceasta distanta. Conform rezultatelor obtinute pana in acest moment, pe Robert il desparte doar o secunda de doborarea unui nou record mondial.

Robert Glinta, Romania, Olimpiada, Romania la Olimpiada 2020

Aceasta participare la Olimpiada prilejuieste si o colaborare cu bradul Edenia, care a creat o platforma speciala, de sustinere a lui Robert: Robbie for Gold! Aceasta este o platforma care vizeaza promovarea sportivului roman in randul unei comunitati cat mai largi de iubitori ai sportului si nu numai.

Colaborarea cu Robert nu e chiar intamplatoare, fondatorul companiei Macromex, Dan Minulescu, fiind el insusi un fost inotator ca jucator de polo. Cu un ochi de cunoscator, l-a remarcat destul de timpuriu pe Robert, intrezarindu-i talentul deosebit si potentialul de campion. Astfel, relatia cu el a devenit cu usurinta o prietenie calda. Dar Robert este un tanar nu doar talentat, ci si extrem de muncitor si devotat obiectivului lui, acela de a castiga o medalie olimpica pentru Romania. Il apreciem si il respectam pentru tot ceea ce reprezinta el – un model de determinare si daruire, ambitie si munca, modestie si bunatate. Este un sportiv exact asa cum trebuie sa fie, in care noi credem, si care merita toata sustinerea noastra. Tocmai acest lucru ne-a inspirat sa cream o campanie spectaculoasa, care sa atragă atentia si aplauzele publicului.” a spus Oana Stincel, Director de Marketing Macromex, proprietarul brandului Edenia.

Prima proba a lui Robert la Jocurile Olimpice de la Tokio va avea loc pe 26 iulie 2020. Ii puteti urmari parcursul si il puteti incuraja pe contul de Instagram Robbieforgold, pe Facebook pe YouTube si pe site-ul dedicat www.robbieforgold.ro.

Hai Robbie! Hai Romania!

#ilovesport #weareallwinners

CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *