turulciclist al sibiului, turul ciclist al sibiului 2020
T

Turul Ciclist al Sibiului 10! În ciuda COVID-19, cel mai bun pluton care a fost vreodată în România

Ediția a zecea a Turului Ciclist al Sibiului, care a fost amânată pentru 23-26 iulie 2020 ca să iasă din perioada restricțiilor Covid-19, aliniază la start cel mai bun pluton care a pedalat vreodată pe șoselele României.

Turul Sibiului (categoria 1 UCI în calendarul continental european) aduce la start două echipe de World Tour și șase echipe Pro (Procontinentale). BORA hansgrohe și Israel Start-Up Nation (ambele WT), cât și alte echipe importante au decis să ia restartul sezonului 2020 la Sibiu. Majoritatea echipelor invitate inițial, printre care echipele profesionale Bardiani CSF Faizanè și Vini Zabù KTM, cât și o listă impresionantă de echipe continentale plus selecționata României, au fost de acord cu propunerea organizatorilor de a reprograma competiția astfel încât aceasta să fie cât mai puțin afectată de restricțiile de călătorie și carantină. Cu un asemenea pluton de calitate, numele unor rutieri ca Pascal Ackermann, Patrick Konrad, Matthias Brändle sau favoriții românilor Eduard Grosu și Serghei Țvetcov își vor lăsa probabil amprenta asupra trofeului din acest an.

TURUL CICLIST AL SIBIULUI ȘI COVID-19:

Evoluția epidemiei de COVID-19 de la o săptămână la cealaltă a influențat mult desfășurarea organizării competiției în acord cu măsurile locale și calendarul internațional UCI. Din cauza trecerii României de la codul verde la cel portocaliu, mai multe echipe, printre care și echipa Alpecin-Fenix care are în componență pe starul Mathieu van der Poel, a renunțat la participare.

Suntem mereu în contact cu autoritățile din România și respectăm atât măsurile impuse de Guvern, cât și cele ale UCI. De exemplu, rutierilor li se va lua temperatura zilnic și vom face teste COVID-19 înainte de startul competiției,

a declarat Cosmin Costea, pentru publicația WielerFlits.

💛💙 Din partea I Love SPORT.Winners: Încurajăm pe toți spectatorii și iubitorii ciclismului care se vor afla în public să se bucure din plin de reluarea calendarului competițional, dar în același timp să respecte cu strictețe regulile împotriva COVID-19 impuse de autorități și organizatori. Cu toții știm cât de mult ne-au lipsit competițiile sportive în aceste ultime luni, dar împreună vom reuși să trecem mai repede peste această încercare la care este supus și sportul.

ECHIPELE PARTICIPANTE ÎN TURUL CICLIST AL SIBIUUI 2020:

Turul Sibiului 2020, turul ciclist al sibiului, ehipe participante, Search Results Web results BORA - hansgrohe, Israel Start-Up Nation, Pascal Ackerman

Traseul Turului Ciclist al Sibiului 2020:

Ediția de acest an oferă oportunități atât pentru cățărători, cât și pentru sprinteri. Competiția începe cu tradiționalul prolog din centrul istoric al Sibiului. Cicliștii nu vor avea prea mult timp să-și tragă răsuflarea, deoarece plutonul va porni a doua zi direct în etapa-regină cu finishul pe culmile Masivului Făgăraș, la Bâlea Lac (2036 m). Etapa a doua va fi o luptă pe teren valonat între specialiștii evadărilor și sprinteri, cu finishul în Sibiu. Contratimpul în ascensiune spre Păltiniș (1450 m) de duminică dimineața va oferi rutierilor cu ambiții ultima ocazie de a urca în clasamentul general înainte de finalul en-fanfare de duminică seara, cu finishul etapei din Piața Mare.

***Urmăriți pagina de Facebook a Turului Ciclist al Sibiului pentru cele mai noi updateuri cu privire la desfășurarea evenimentului:

Succes participanților!

Îți recmnadăm și:

Turul Ciclist al Sibiului 2020: Pascal Ackermann si alti ciclisti de top intra in cursa!

 

CategoriesSenza categoria

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *