Pascal Ackermann
T

Turul Ciclist al Sibiului 2020: Pascal Ackermann si alti ciclisti de top intra in cursa!

Comunicat de presa – Turul Ciclist al Sibiului

Ultimele echipe care și-au confirmat participarea la ediția a zecea a Turul Ciclist al Sibiului (TCS) sunt Bora-hansgrohe și Alpecin-Fenix.

Echipa de World Tour Bora-hansgrohe a transmis organizatorilor TCS o primă variantă de entry-list cu o echipă construită în jurul lui Pascal Ackermann, Patrick Konrad și Lennard Kämna. Dintre cei trei, Pascal Ackerman ar putea veni la Sibiu cu misunea de a-și adjudeca victoriile în cele două etape cu finish la sprint, iar Patrick Konrad are profil de cățărător și ar putea fi candidatul echipei pentru clasamentul general.

De cealaltă parte nici Alpecin-Fenix nu duce lipsă de cicliști familiarizați cu muntele, chiar Mathieu Van Der Poel fiind un rutier versat în MTB și ciclocross, însă echipa sa dorește să pastreze surpriza asupra componenței cu care va intra în competiția de la Sibiu.

Turul Ciclist al Sibiului

Bora-hansgrohe și Alpecin-Fenix se vor alătura celorlalte 23 de echipe profesional-continentale, continentale și naționale care și-au anunțat participarea la TCS. Turul Ciclist al Sibiului 2020 se va desfășura în perioada 23 – 26 iulie 2020.

Etapele TCS 2020:

Prologul – joi 23 iulie – în centrul istoric al Sibiului.

Etapa 1 – vineri 24 iulie – se va derula pe traseul Sibiu – Gura Râului – Cisnădie – Avrig – Cârţa – Agnita – cu finish la Sibiu.

Etapa 2 – sâmbătă 25 iulie – se va desfășura pe ruta Sibiu – Sălişte – Dobârca – Cristian – Cisnădie – Cârţişoara – cu sosirea la Bâlea Lac (2.034 m altitudine).

Etapele 3 și 4 au loc duminică 26 iulie. Noutatea acestei ediţii este contratimpul individual în urcare la Păltiniş (1.450 m altitudine), urmat de o etapă pe teren plat (Sibiu – Poplaca – Sibiu (x2) – Sălişte – Cristian – Săcel – Sibiu) cu finalul clasic al TCS, respectiv finishul în Piaţa Mare.

I Love SPORT.Winners recomanda si:

Noul Marcel Kittel – A lasat ciclismul profesionist CA SA DEVINA CEL MAI BUN TATIC!

Foto int. art: Turul Ciclist al Sibiului Facebook

Foto homepage: Pascal Ackermann

CategoriesSenza categoria
  1. Pingback:Turul Ciclist al Sibiului 10! În ciuda COVID-19, cel mai bun pluton care a fost vreodată în România – I LOVE SPORT

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *